Τμήμα Φακών Επαφής

Σαν ένα από τα πρώτα κέντρα εφαρμογής συμβατικών καθώς και εξειδικευμένων φακών επαφής σας εγγυούμαστε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος σας. Οι φακοί επαφής αποτελούν ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την διόρθωση της όρασης και μπορούν να διορθώσουν μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία, κερατόκωνο, άλλες περιπτώσεις ανώμαλου κερατοειδούς καθώς και αισθητικές αποκαταστάσεις αλλοιωμένων οφθαλμών.

Είτε λοιπόν επιθυμείτε να δώσετε λύση σε κάποιο χρόνιο και σύνθετο πρόβλημα που σας απασχολεί είτε απλά θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας στα καταστήματα μας θα φροντίσουμε να βρούμε προσωπικές και υπεύθυνες λύσεις.

Η ομάδα μας αποτελείται από πτυχιούχος Οπτικούς και Οπτομέτρες που αντιμετωπίζουν συχνά περιστατικά κερατόκωνου, περιπτώσεων ανώμαλου κερατοειδούς και κοσμητικής αποκατάστασης οφθαλμών κάτι που σε συνδυασμό με τις δεκαετίες εμπειρίας που διαθέτουμε σας εξασφαλίζει λύσεις στα διεθνή πρότυπα.Τα τμήματα εφαρμογής φακών επαφής των καταστημάτων μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως Σχισμοειδείς Λυχνίες (μικροσκόπια) του Ιαπωνικού οίκου Takagi, Κερατοειδικούς τοπογράφους της παγκοσμίου φήμης Optikon και Κερατοδιαθλασίμετρα της Γερμανικής Humphrey-Zeiss.

 

Τοπογραφία Κερατοειδούς
Τα παραδοσιακά μηχανήματα μέτρησης της καμπυλότητας του ματιού, που είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για μία σωστή εφαρμογή, μετρούσαν από 3 εως 9 σημεία του κερατοειδή. Με την σημερινή τεχνολογία της τοπογραφίας η εξέταση της καμπυλότητας του κερατοειδούς περνά σε άλλο επίπεδο με την μέτρηση άνω των 8000 σημείων και την δημιουργία τοπογραφικού χάρτη της πρόσθιας επιφάνειας του ματιού. Κατ’ επέκταση ο φακός που θα επιλεγεί θα είναι φτιαγμένος στα μέτρα του εκάστοτε οφθαλμού

 

Διαγνωστικά Σετ
Στα κέντρα μας έχουμε μεριμνήσει να διαθέτουμε μεγάλη γκάμα διαγνωστικών σετ για περιστατικά κερατόκωνου όπως τους φακούς RoseK, KeraSoft και Procornea. Αυτό μας βοηθάει στο να επιλέξουμε τον καλύτερο δυνατό φακό επαφής από άποψη όρασης, άνεσης και υγείας του ματιού μειώνοντας ταυτόχρονα τα βήματα και τον απαραίτητο χρόνο για την ολοκλήρωση μίας εφαρμογής.

 

Εγγύηση εφαρμογής
Αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας είναι η ολοκληρωμένη εκπλήρωση των αναγκών σας σε οτιδήποτε σχετίζετε με την όραση και πάνω σε αυτόν τον άξονα σας παρέχουμε εγγύηση εφαρμογής για οπουδήποτε είδος φακών επαφής προμηθευτείτε από τα καταστήματα μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε μία δωρεάν εξέταση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail ή τηλεφωνικά.